Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Можливості з нами зв'язатися:
  • Головна
  • Новини
  • M.E.Doc стає зручнішим: зміни у законодавстві завжди під рукою!

M.E.Doc стає зручнішим: зміни у законодавстві завжди під рукою!

Шановні бухгалтери!

Щиро дякуємо Вам за підтримку, а також за те, що обираєте програму M.E.Doc своїм помічником у щоденній професійній діяльності.

medoc11

Як ніхто інший, ми розуміємо, з яким об'ємом правової інформації та відповідальністю по її тлумаченню Ви кожен раз стикаєтесь у своїй бухгалтерській практиці - вимог до нормативних документів дуже багато, є неоднозначні, іноді взагалі важко зрозуміти, що робити у ті чи іншій ситуації. Знаємо, оскільки наша діяльність направлена на постійне вивчення законодавчих змін, які наші бухгалтери-спеціалісти реалізують змінами та новими правилами для Вас у програмах - від системи бухгалтерського обліку і управління підприємтсовм до електронної звітності.

Ми впроваджуємо довідково-правовий сервіс M.E.Doc.Інформер саме для Вас, дорогі бухгалтери, у якому щоденно будемо знайомити Вас зі змінами у законодавстві, з важливими новинами, підбірками статей з бухгалтерського та кадрового обліку, ділитися корисними порадами з оподаткування і подачі звітності, публікувати тематичні статті з прикладами складання звітності і найбільш важливі роз'яснення державних органів.

Ми активно розвиваємось та удосконалюємо M.E.Doc, щоб Ви, наші клієнти, як можно більш швидко отримували корисні функції та більш зручні сервіси. В найближчий час ми плануємо розширити сервіс Календарем бухгалтера, збільшити кількість авторських матеріалів та додати відеоматеріали.

Сподіваємось, що наш довідково-правовий сервіс допоможе Вам своєчасно отримувати потрібний матеріал з тлумачення законів і навіть у найскладнішій ситуації швидко знаходити та приймати правильне рішення.

Ми прагнемо зробити увесь облік та звітність в Україні набагато простішим та без паперів. Усе, що ми робимо - ми робимо для Вас!

З повагою та вдячністю,

керівник M.E.Doc

Олеся Білоусова

Теги: Medoc, Комп'ютерна програма, Новини

Мова сайту: